oNas

Reference

Projekti

Dodatno

Kontakt

GRAD-ART eko

Dodatno

 

Poleg izdelave projektnih dokumentacij za vaš objekt, smo vam na voljo tudi na področjih svetovanja, nadzora, inženiringa, cenitev in izdelave strokovnih elaboratov:

  • Svetovanje in usklajevanje želja je možno v času uradnih ur ali po dogovoru in je neizogibno v začetku vsakega novega projekta. Seveda je svetovanje koristno tudi v fazi gradnje pri morebitnih spremembah želja investitorja in spremembah prvotnih načrtov.

  • Nadzor gradnje konstrukcije je priporočljiv in obvezen v vseh fazah gradnje, saj le ta zagotavlja strokovno kontrolo izvajalca gradbenih del, kakovosti gradnje in vgrajenih materialov. Nadzor je obvezen pri gradnji javnih objektov in javne infrastrukture, saj omogoča transparentno porabo finančnih sredstev, ter je neodvisen od izvajalca gradbenih del.

  • Inženiring je disciplina, ki povezuje in koordinira naročnike, investitorje, projektante, izvajalce, nadzornike in druge sodelujoče pri izvedbi gradnje objektov. Inženiring je priporočljiv za vse večje projekte.

  • Opravljamo tudi certificirane cenitve objektov.

  • Strokovni elaborati so lahko izdelani za presojo statične odpornosti obstoječih objektov, za katere se predvideva prenova ali za poljubne probleme v gradbeništvu.

 

 

Kontakt:
e-mail: info@grad-art.si
tel 1.: +386(0)1/438 19 40
tel 2.: +386(0)31/441 544
fax.: +386(0)1/438 19 45

© GRAD-ART d.o.o.